Τα προάστια της Δυτικής Αθήνας αποτελούν, εδώ και δεκαετίες, το πλέον πυκνοκατοικημένο τμήμα όλου του Λεκανοπεδίου. Ωστόσο οι κάτοικοι των Δήμων της Δυτικής Αθήνας είναι υποχρεωμένοι να διανύουν μεγάλες αποστάσεις για την περίθαλψη των παιδιών τους.

Μέχρι να αναλάβει η κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη όλες οι κυβερνήσεις έδειχναν παντελή αδιαφορία για το πάγιο αίτημα των κατοίκων για τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στην εν λόγω περιοχή.

Αυτός φαύλος κύκλος της αδιαφορίας ήρθε η ώρα να σπάσει. Οι πολίτες της Δυτικής Αθήνας δεν είναι, ούτε μπορεί να αντιμετωπίζονται ως πολίτες β’ κατηγορίας.

Έχοντας εκφράσει εδώ και χρόνια το όραμα μου για τη δημιουργία παιδιατρικού νοσοκομείου στην Δυτική Αττική που θα εξυπηρετήσει τις χιλιάδες οικογένειες της Δυτικής Αθήνας  υποστηρίζω σταθερά και προχωρώ με έργα την πρόταση μου για την μετατροπή του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η Αγία Βαρβάρα» σε ένα σύγχρονο παιδιατρικό νοσοκομείο. Ο καιρός είναι πλέον ώριμος για αυτό το μεγάλο έργο που θα δώσει σημαντικές λύσεις.

Διεκδικώ για το αυτονόητο. Τη δημιουργία Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Δυτική Αττική.